Zima je období, kdy si s námi počasí hraje a dokáže nám připravit nejedno překvapení. Zároveň je to období kdy můžeme trávit čas zimními sporty. Naše děti si hrají a užívají si i toho minima sněhu, které nám zima poslední roky přináší. Pokud není, dokáží si hrát i v blátě. Tohle všechno má něco společného – promočené věci, boty a špína. Co s tím?

Máme na to jednoduché řešení v podobě přípravku OiSO nano ochrana textilu a kůže. Přípravek dokáže ochránit vaše oblečení, textil a kůži před jakoukoliv vlhkostí, mastnotou a jinými nežádoucími vlivy. Díky úžasné schopnosti odpuzovat vodu, čemuž se říká hydrofobita, tekutiny neulpívají na povrchu ošetřených věcí a okamžitě kloužou z povrch pryč.

Náš sortiment pro ochranu textilu a kůže nabízí širokou škálu použití jak v domácnosti, tak venku (pro outdoorové oblečení či obuv ale i pro běžný den). Jeho aplikace je velmi jednoduchá a zvládne ji úplně každý. Ochráněné materiály jsou odolnější vůči opotřebení a vydrží vám mnohem déle. Při sportu a venkovních aktivitách si budete užívat většího pohodlí, protože už se vám nestane, že byste vy nebo vaše děti přišli domů mokří.